Blog

Ocak ve Evye de yükselen marka.

Günümüz teknolojisinde insanların ihtiyaçlarını ve yaşam standartlarını her alanda kullanma imkanları elde etmek fırsatı verilmektedir. Bu ihtiyaçlar içerisinde seyahat araçlarında ihtiyaç olan mutfak gereçleri başında evye olmak üzere ocak ve mutfak gereçleri de bulunmaktadır.

Bioendüstri olarak bu ihtiyacın yerli ve milli olması noktasında emek ve gayretlerimizle ürünlerimizi ortaya koymuş bulunmaktayız.

Tekne, karavan v.b. seyahat araçları üzerinde ihtiyaç hasıl olan mutfak evye ve ocakları ile piyasa yerli ürünümüz, yüksek kaliteli üretim ve garanti şartlarıyla satışa sunulmuştur.

Yerli üretimin lideri biendustri.com da başta karavan ve yatlar için, ocak – evye modelleri ve  aksesuarlarında, yerli imalatın kazandırdığı imkan ve güç ile 5 Yıl parça temin garantisi veriyor.

30 yıllık üretim tecrübesi, uzun AR-GE çalışmalarının bir meyvesi olan; tekli ocak, çiftli ocak, evyeli ocak ve sade evye ürünlerimiz, ayarlanabilir krom kaplama menteşeler, ses sorununu ortadan kaldıran krom ızgara sistemi, birbirine kilitli özel üretim modülüyle, Türkiye’de tek olmanın mutlu gururunu yaşamaktayız. Ocak ve evyelerimiz, hareketli mutfaklar için tasarlanmış özel ömür boyu garantili, krom flex gaz boruları ile üretilmekte olup, Dünya standartlarında CE BELGESİ ne sahibiz. Ocak ve evye ürünlerimiz üstün ar-ge tasarımlarıyla; mobil sistemlere özel güvenlik sistemi, sızdırmayı önleyici gövde yapısı ve kapaklarında özel temperli cam kullanılarak imal edilmiştir.

Ürünlerimiz Türkiye ile birlikte tüm dünyada satışa sunulmuştur.

 

İlgili Yazılar